ma t/m vr 09:00u - 17:00u
Alles voor je stedentrip naar London!

Londense metro veroorzaakt meer gehoorschade dan rockconcert

Door Naar London20 februari 2018

De Londense metro maakt zoveel herrie dat reizigers er verstandig aan doen om oordoppen te gebruiken. Dat is de conclusie van de University College Londen (UCL) die onderzoek deed naar het aantal decibellen dat 'the Tube' produceert. De wetenschappers ontdekten dat mensen tijdens een metrorit in de Britse hoofdstad aan meer lawaai worden blootgesteld dan tijdens een rockconcert. Het lawaai..

In 3 uur met de Eurostar van Londen naar Rotterdam

Door Naar London16 februari 2018

Vanaf 4 april heeft de Eurostar er een nieuwe verbinding bij. Vanaf St. Pancras Station International vanuit het centrum van Londen reis je straks twee keer per dag rechtstreeks naar Rotterdam en Amsterdam zonder dat overstappen noodzakelijk is. Naar Rotterdam doe je er iets meer dan 3 uur over en naar Amsterdam iets minder dan 3 uur en 45 minuten. Met een tarief vanaf € 40,- voor een enkeltj..

Londen Fashion week van start: de leukste feitjes

Door Naar London16 februari 2018

Vandaag is de 67e editie van Londen Fashion Week van start gegaan. Op het tweejaarlijkse mode-evenement showen meer dan tachtig nieuwe en gevestigde namen uit de mode-industrie en worden gasten uit meer dan zestig landen verwacht. Londen Fashion Week is een vijfdaags evenement en vindt dit jaar plaats van vrijdag 16 februari tot en met dinsdag 20 februari. De British Fashion Council maakte de f..

London City Airport gesloten na vondst bom uit Tweede Wereldoorlog in Theems

Door Naar London12 februari 2018

Door de vondst van een bom uit de Tweede Wereldoorlog in de rivier de Theems is het nabijgelegen vliegveld London City Airport ontruimd. De bom werd zondag om 05.00 uur (lokale tijd) gevonden en het vliegveld werd tegen het einde van de dag om 22.00 uur gesloten. De bom werd in het oude havengebied van Londen gevonden tijdens werkzaamheden. Naar verwachting wordt de bom dinsdag in alle v..