ma t/m vr 09:00u - 17:00u
Alles voor je stedentrip naar London!
v.a. € 39,00

Dagtocht naar Londen

Een voordelig dagje weg naar de wereldstad Londen? Boek dan deze dagtocht Londen met minimaal 12 uur vrije tijd in Londen.

Inclusief
 • Vervoer per luxe touringcar.
 • Retourovertocht per ferry of Eurotunnel.
 • Korte stadstour (onder voorbehoud).
 • Minimaal 12 uur vrije tijd in Londen om deze wereldstad te ontdekken.

Programma

Altijd al een stedentrip naar Londen willen maken, maar heb je een beperkt budget of tijd? Ontdek Londen met onze geheel verzorgde dagtocht. Tijdens je dagtocht Londen heb je minimaal 12 uur vrije tijd om deze wereldstad te ontdekken en een bezoek te brengen aan de vele bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Tower of London of Tower Bridge, London Eye, Piccadilly Circus, Harrods, Buckingham Palace en de vele parken, markten en winkelstraten die Londen rijk is. De typische zwarte taxi's, beroemde rode dubbeldekkers en telefooncellen en vooral de gezellige pubs geven Londen een unieke sfeer. Ga jij wandelen in Hyde Park, een bezoek brengen aan één van de vele markten, een boottocht maken over de Thames, de wisseling van de wacht bekijken of ga je toch winkelen op Oxford Street? Ontdek de unieke combinatie van oude tradities en hedendaagse trends in het magische Londen!

De dagtocht Londen is een aanrader voor zowel jong als oud, waarbij je wordt afgezet midden in het centrum (Whitehall Place). Op je dag in Londen kom je 's morgens vroeg aan in het centrum en heb je nog tot 21:00 uur om van de stad te genieten, voordat je weer met de bus naar huis vertrekt.

Je vertrekt 's avonds op de gekozen vertrekdatum (dag voor aankomst in Londen) vanaf je opstapplaats.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar.
 • Retourovertocht per ferry of Eurotunnel.
 • Korte stadstour (onder voorbehoud).
 • Minimaal 12 uur vrije tijd in Londen om deze wereldstad te ontdekken.

Exclusief

 • Reserveringskosten van €15,- per boeking.
 • Overige verzorging, entreegelden en vervoerskosten.
 • Reis- en annuleringsverzekering.

Opties

Extra koffer 20 kg (ruimbagage) / hulpmiddel
15.00
p.p.
Gegarandeerd stoelen naast elkaar
5.00
p.p.
Specifieke stoel reserveren
15.00
p.p.

Overige informatie

Een geldig paspoort of identiteitsbewijs is verplicht. Een rijbewijs of verblijfsdocument is niet toegestaan. Regel voordat je boekt ook je andere benodigde grensdocumenten (zoals een visum bij een niet Europese nationaliteit of het toestemmingsformulier bij minderjarige reizigers).

Je komt vroeg aan in het centrum van Londen (meestal tussen 07:00 en 09:00 uur) en het kan zijn dat de winkels nog gesloten zijn of het openbaar vervoer nog niet beschikbaar is. Je bagage kun je op de heen- en terugreis (op eigen risico) in de touringcar laten.

Alle tijden en opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en Naar London heeft het recht deze te wijzigen. Bekijk ook onze algemene voorwaarden en veelgestelde vragen voor meer informatie.

Opstapplaatsen